Luisteraar aan het woord: Dan Storup over Pieters muziek

Reacties krijgen op de muziek die je maakt is áltijd leuk. Reizend door Spanje en Portugal ontmoette Pieter wereldreiziger en voormalig professioneel muzikant Dan Storup. Lees meer en ontdek wat Dan vindt van Pieters muziek…

Reacties krijgen op de muziek die je maakt is áltijd leuk. Het feit dat mensen écht luisteren alleen al, maar ook de moeite nemen om vervolgens te delen wat ze van je muziek vinden.

Positieve feedback, natuurlijk, dat stimuleert en (toegegeven) is ook vleiend. Maar kritisch positief is ook prima; door iedereen die luistert maar zeker door collega muzikanten en singer-songwriters. De muzikanten van Tak&Band en ook Pieter zijn immers nooit uitgeleerd en soms wijst iemand je op iets dat je zelf niet (meer) hoort.

Tijdens Pieters en Mirjams verblijf in Spanje (zomer 2021) ontmoetten zij een zeer vriendelijke man, Dan Storup. Eerder in zijn leven professioneel muzikant, zo bleek. En nu al een tijdje…”Internationaal (wereld)reiziger.”

De integrale tekst van Dan:


Pieter Tak is a guy I met at a campsite in Spain.

I heard some beautiful guitar chords and couldn’t resist sneaking in close to listen. All self-composed tunes to my taste…although influenced by music from my favorites such as Neil Young, CSNY (Crosby, Stills, Nash & Young, red.), Beatles, James Taylor and even vocal touches from Rebecca Bakken.

(…) his dreamy voice accompanied by a guitar that gently howls chords(…)

Dan Storup

His melodies are composed in a personal and distinctive way and certainly his own style. Melodic, sweet and musically in perfect harmony with a soft and very dreamy voice accompanied by a guitar that gently howls chords that mix with the vocals and descriptive lyrics. Creating an intriguing atmosphere that reminds me of the 60’s early 70’s.

His music couldn’t be more “my cup of tea”! Can and should be enjoyed internationally! Pieter Tak’s music is just so cool.

Love his songs… listen every day.

Bravo!

Dan


Dan Storup was a professional musician. He now travels the world by motor...


Dan and travel companion Lola…

The Rolling Donuts

“Pieter Tak’s music is just so cool. Can and should be enjoyed internationally!”

— Dan Storup, former professional musician and now world traveller

Bedankt, Dan. Al die mooie woorden, we zouden er verlegen van worden… 😉 Maar natuurlijk komen we graag een keer in je thuisland optreden, Dan! Of ergens in de wereld waar je toevallig aan het reizen bent…

Thanks, Dan. All those nice words would just make us shy... 😉 But of course we would love to come and perform in your homeland, Dan! And/or anywhere in the world where you happen to be travelling...
Deel jouw ervaringen! Please share your experiences listening to Pieter’s music, performed by Tak&Band.

Wil jij ook delen wat je van de muziek van Pieter en Tak&Band vindt? Dat kan via de reacties hieronder, of neem contact met ons op. Ook kun je natuurlijk een reactie of review achterlaten op de Facebook pagina van Tak&Band.

Auteur: koerthom

Erzitmuziekinmijnleven.org. En: er zit steeds meer muziek in de zorg! 👍🎹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: