EP ‘Inside/Outside’

Na het verschijnen van de EP ‘Shout Out Loud‘ (2021-2022) ‘Jewel‘ (2021), ‘Wanna Hold You‘ (2021) en de CD ‘Everything‘ (2019) is in voorjaar-zomer 2022 gewerkt aan een nieuwe serie songs.

Onder de verzameltitel ‘Inside/Outside‘ verschenen een zestal songs van Pieter Tak, uitgevoerd door TakandBand.

New Song: Old Edges

Nieuwe maand, nieuwe song van Pieter, uitgevoerd met Tak&Band. Dit keer ‘Old Edges’, met gastmuzikant Wim Dictus op accordeon. Wat doet de song met jou? Luister en laat het Pieter weten!

New Song: Put Him In The Can

Een extra song song van Pieter, uitgevoerd met Tak&Band. Dit keer ‘Put Him In The Can’. Een song die gemaakt móest worden. Wat doet de song met jou? Luister en laat het Tak&Band weten!

New Song: Step Outside

De nieuwste song van Pieter, uitgevoerd met Tak&Band. Dit keer ‘Step Outside’. “We gaan weer naar buiten, maar ben je nog dezelfde en doe je nog dezelfde dingen als eerst ?” Wat doet de song met jou? Luister en laat het Tak&Band weten!

New Song: Toes

De nieuwste song van Pieter, uitgevoerd met Tak&Band. Dit keer ‘Toes’. “In tijden waar er buiten niet veel te doen is gaat er binnen van alles met je aan de haal…” Wat doet de song met jou? Luister en laat het Tak&Band weten!

New Song: All The Way

De nieuwste song van Pieter, uitgevoerd met TakandBand. Dit keer ‘All The Way’. Een LGBTQIA+ song, van een ouder aan andere ouders en iedereen die zich betrokken voelt bij dit onderwerp.

New Song: You Look Daggers

De nieuwste song van Pieter, uitgevoerd met Tak&Band. Dit keer ‘You Look Daggers’. Naar een tekst van Louis van Londen.

Wat vind jij van de Inside/Outside songs?

Roadmap EP Inside/Outside
%d bloggers liken dit: